ASTROMAGIA

Locul unde Magia devine Realitate

Cifra Destinului în Numerologie

 In acest articol m-am gandit sa discutam despre cifra destinului.Aceasta are o importanta deosebita in viata noastra, si este important sa intelegem acest concept intrucat ne vom raporta la aceasta cifra si in urmatorul articol cand vom vorbi despre compatibilitatea in relatii.

  Cifra destinului descrie intr-o proportie foarte mare viata unei persoane.Mai exact, cifra destinului face referire la actiunile, deciziile si comportamentul acesteia.Aceasta valoare raspunde la intrebari precum : cat este de sociabil si de comunicativ omul respectiv, in ce directii s-ar putea orienta din punct de vedere al carierei, cat de usor invata si care sunt domeniile pe care le va ocoli, ce il deranjeaza cel mai mult si multe alte aspecte deosebit de importante si utile in evolutia si dezvoltarea omului.

   Cifra destinului arata parcursul unei persoane de-a lungul existentei sale, influentata de alegerile pe care le face, care la randul lor sunt influentate de atribute si calitati interioare descrise de ziua sa de nastere, despre care vom vorbi in articolele urmatoare.

     Cum putem calcula cifra destinului ?

   Numarul de destin sau cifra destinului se obtine prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere si reducerea rezultatului la o singura cifra prin insumarea cifrelor obtinute.

   De asemenea, in Numerologie numarul de destin maestru se obtine atunci cand suma cifrelor din data de nastere este egala cu 11, 22, 33 sau 44, fara a mai face alte reduceri sau calcule suplimentare.Practic, daca dupa adunarea cifra cu cifra a elementelor ce compun data nasterii obtinem unul dintre numerele mentionate mai sus, putem spune ca persoana respectiva are un numar de destin maestru.

   Spre exemplu, pentru data nasterii : 13.05.1986 :

   1+3+5+1+9+8+6 = 33, este un numar de destin maestru, care nu mai trebuie redus la o singura cifra, se va interpreta ca atare.

   Un alt exemplu, 07.12.1984,

   7+1+2+1+9+8+4 = 32 = 3+2 = 5, cifra destinului pentru exemplul acesta este 5.

   Numarul de destin maestru indica o serie de trasaturi aparte, despre care vom discuta atunci cand ne vom referi in detaliu la fiecare numar maestru.

   Voi enunta cateva caracteristici pe scurt pentru fiecare cifra de destin.In cazul in care sunteti interesati de mai multe detalii legate de fiecare cifra de destin in parte, astept opiniile si comentariile voastre la acest articol, si ulterior vom dezbate pe larg si aceste aspecte in detaliu.Este important de retinut ca aceste caracteristici nu pot descrie in totalitate o persoana, sunt foarte multe alte aspecte care trebuiesc luate in calcul pentru a putea realiza o descriere si analiza amanuntita a profilului unei persoane in urma realizarii unei numerograme personalizate.

   Cifra destinului 1

   1 este numarul asociat Creatorului care se identifica cu Creatia sa.

   Persoanele caracterizate de cifra de destin 1 sunt dornice sa-si exprime calitatile de lideri si de conducatori. Caracteristica lor dominanta este creativitatea.Isi doresc sa ajunga in functii importante si functii de decizie, le face placere sa ofere sfaturi si sa ii inspire pe altii. De asemenea, dezvolta cu usurinta polemici si isi sustin cu inversunare punctul de vedere.

   Cifra destinului 2

   2 este numarul asociat echilibrului si armoniei.

   Persoanele caracterizate de cifra de destin 2 au in permanenta in vedere natura duala a lucrurilor, a trailor, a evenimentelor.Sunt persoane care dau dovada de mult tact, sunt serviabili, amabili si blanzi.Din dorinta de a fi aproape de cei dragi pot renunta la nevoile proprii in favoarea satisfacerii nevoilor celorlalti.Uneori, dau dovada de neincredere, nesiguranta si neliniste.

   Cifra destinului 3

   3 este asociat abundentei si expresivitatii.

   Oamenii caracterizati de cifra de destin 3 au o personalitate inflacarata, dau dovada de multa vitalitate, sunt veseli si au o viziune optimista asupra vietii.Sunt ambitiosi, visatori, dinamici si foarte expresivi.Sunt persoane sensibile si uneori foarte schimbatoare, intrucat se afla intr-o permanenta cautare interioara si exterioara.

   Cifra destinului 4

   4 este numarul stabilitatii si al materialitatii.

   Oamenii caracterizati de cifra de destin 4 sunt rabdatori, discreti si disciplinati.Provocarea cea mai mare pentru aceste persoane este sa ramana consecvente propriilor proiecte si sa aiba rabdare cu proiectele in care se implica.

   Cifra destinului 5

   5 este numarul care exprima libertatea si diversitatea.

   Oamenii caracterizati de cifra de destin 5 sunt exploratori si aventurieri.Sunt persoane spontane, expresive si carismatice.Uneori dau dovada de un comportament rebel, iar actiunile lor sunt duse la extrem.

   Cifra destinului 6

   6 simbolizeaza generozitatea, omenia si performanta.

   Oamenii caracterizati de cifra de destin 6 dau dovada de bunatate, compasiune, calm si siguranta.Sunt persoane vizionare si pline de speranta.Sunt buni comunicatori, patrunzand in sufletul interlocutorului.In momentul in care se enerveaza aceste persoane isi exteriorizeaza toate frustrarile si nemultumirile acumulate destul de intens.Insa, in general au un comportament impaciuitor si calm.

   Cifra destinului 7

   7 este numarul care simbolizeaza intelepciunea si reprezinta esenta spiritualitatii.

   Oamenii caracterizati de cifra de destin 7 sunt atrasi de tot ceea ce este misterios.Sunt persoane inspirate si atente la detalii, cu un spirit analitic foarte bine dezvoltat.Sunt foarte curiosi si receptivi.De asemenea, sunt persoane mai retrase si nu-si exprima atat de usor sentimentele.

   Cifra destinului 8

   8 este un numar asociat dreptatii, al invierii, simbolizeaza evolutia continua, realizarea, bunastarea si implinirea.

   Oamenii caracterizati de cifra de destin 8 apreciaza banii si acorda o importanta deosebita resurselor de orice fel.Pot fi buni administrator sau manageri, le place rolul de conducatori.Unul dintre defectele acestor persoane este orgoliul, uneori au un comportament arogant si trufas.

Cifra destinului 9

   9 este simbolul finalitatii, al sacrificiului si al identificarii sensului superior al vietii.

   Persoanele cu cifra de destin 9 au o latura artistica foarte pronuntata, apreciaza frumosul, esteticul si originalitatea.Sunt persoane iubitoare si generoase, care se bucura de succesul si fericirea celor din jurul lor.Sunt interesati de pregatirea si dezvoltarea lor continua, sunt receptivi si comunicativi.Uneori pot fi atrasi de religii dubioase si de diferite alte credinte, dorind sa obtina rezultate foarte bune cu un efort mic.Trebuie sa fie atenti la unele temeri pe care le au probabil din copilarie si care le poate afecta gradul de responsabilitate asupra propriei vieti.

   Dragilor, in cazul in care v-a placut acest articol si doriti sa detaliem mai mult asupra fiecarei cifre de destin si sa discutam si despre numerele maestre despre care am mentionat in cuprinsul acestor randuri, va astept cu drag intrebarile si comentariile voastre.

   Sunt foarte curios daca v-ati calculat cifra destinului, si daca da, ce cifra de destin aveti? 

   Cu dragoste si recunostinta,

   Numerolog Magia Numerelor AS

   ( Adrian Secui )

2 thoughts on “Cifra Destinului în Numerologie”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *