ASTROMAGIA

Locul unde Magia devine Realitate

Despre mine

Anca Moraru – Astrolog acreditat de Ministerul Muncii

Absolventă a Academiei de Politie “A.I. Cuza” Bucureşti in 2017, cativa ani mai tarziu am ales sa imi urmez vocatia, chemarea inimii mele, astfel am devenit Astrolog.

Astazi ajut persoanele care apeleaza la serviciile mele, sa isi gaseasca si ele, la randul lor vocatia, menirea personala, le arat ceea ce sufletul lor si-a propus sa experimenteze in aceasta viata deoarece doar atunci vom putea fi fericiti cu adevarat, autentic si real – atunci cand vom urma calea inimii si nu pe cea a mintii.

Libertate absoluta si curajul de a fi cine sunt ei cu adevarat – asta ofer persoanelor care apeleaza la serviciile mele.

Orice e posibil cand esti pe calea sufletului tau, cand iti traiesti menirea, iar astrologia chiar asta este: o discutie cu sufletul tau – descoperi care e destinul tau, care sunt obstacolele, care e rolul lor in viata ta si cum le poti depasi.

Sa iti traiesti viata visurilor tale nu este un moft, un lux, este o normalitate atunci cand o traiesti in sincron cu darurile tale, cu autenticitatea ta –