ASTROMAGIA

Locul unde Magia devine Realitate

Termeni şi Condiţii

Aspecte generale

Prezentul document de Termeni si Conditii guverneaza raporturile dintre ASTROMAGIA.RO, reprezentată prin Moraru Emanuela-Ancuta Persoana Fizica Autorizata, avand CUI: 4678262/07.09.2022, cu sediul in Nasaud, Romania (denumita in continuare „Societatea”), pagina de Internet (denumita in continuare “Astromagia.ro”, sau “Website-ul”, serviciile oferite de Societate (denumite in continuare „Serviciile”) si TU in calitate de vizitator al paginii de Internet (denumit in continuare „Vizitator”).

Accesarea si utilizarea Astromagia.ro, inclusiv a oricarei pagini, sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Website-ului se poate face numai in conformitate cu prezentul document de Termeni si Conditii, care include Politica de Confidentialitate si Politica privind Cookies.

Pentru utilizarea Servicilor, iti putem solicita tie Vizitatorului sa iti exprimi acordul cu privire la acesti Termeni si Conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (ex.: bifarea casutei specifice „Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Astromagia.ro”).

Bifand acesta casuta:

  • Iti oferi acordul, in mod expres, ca ai luat la cunostinta toate clauzele din acest document de Termeni si Conditii.
  • Iei la cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal conform Politicii de Confidentialitate, care este parte integranta din acestui document de Termeni si Conditii.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare, tu in calitate de Vizitator trebuie sa verifici la momentul solicitarii Serviciilor acest document de Termenii si Conditiile de utilizare. Chiar daca ai omis sa parcugi acest document de Termenii si Conditii, dar continui sa vizitezi Astromagia.ro, vom considera ca le-ai acceptat tacit (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu esti de acord cu prevederile document de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), te rugam sa nu mai soliciti Sericiile oferite de Societate, sau dupa caz, sa nu mai vizitezi Website-ul.

Completarea formularelor pentru comanda Serviciilor

Poti solicita anumite Servicii prestate de catre Societate prin completatea unui formular de comanda.

Prin completarea acestuia optezi pentru Serviciul dorit, ne oferi informatii relevante care fac posibila prestarea Serviciului ales si ne oferi datele tale de contact.

In functie de natura Serviciului solicitat informatiilor pot fi urmatoarele: Nume, Prenume, Data nasterii, Ora nasterii, Localitatea nasterii, Adresa email, Numar telefon.

Completarea formularelor de contact

Poti contacta oricand echipa Astromagia.ro prin completatea unui formular de contact.

Prin completarea acestuia ne transmiti mesajul tau si ne oferi datele tale de contact.

Informatiile solicitate pot fi urmatoarele: Nume, Prenume, Adresa email, Numar telefon, Data nasterii.

Utilizarea caculatoarelor astrologice automate

Poti solicita anumite calcule astrologice folosind calculatoarele automate puse la dispozitie pe Astromagia.ro.

Prin completarea unui formular de comanda ne oferi informatii relevante pentru care fac posibile realizarea calculelor astrologice si ne oferi datele tale de contact.

In functie de calculele astrologice solicitate informatiilor pot fi urmatoarele: Nume, Prenume, Data nasterii, Ora nasterii, Localitatea nasterii, Adresa email.

Dreptul de proprietate

Articolele (texte + imagini) publicate de Astromagia.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: Legea 8/ 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea 84/ 1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al Societatii.

Informatiile cuprinse in aceste articole, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sau al promotiilor, al concursurilor organizate pe Astromagia.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate. Vizitatorii nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca, sau sa distribuie materiale provenind de pe Astromagia.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat altfel in mod explicit de catre Societate.

Declaratii si garantii

Societatea nu garanteaza ca informatiile afisate pe Astromagia.ro sunt pe deplin complete si exacte;

Societatea nu garanteaza ca informatiile, sau Serviciile prestate iti vor satisface toate nevoile;

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de Vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor Astromagia.ro, utilizarea informatiilor si a Serviciilor se face pe propria raspundere.

Societatea nu garanteaza ca Website-ul sau Serviciile vor functiona constant, neintrerupt si fara erori.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Vizitatorii le-ar putea invoca in urma nefunctionarii temporare, sau defectuoase a Astromagia.ro, pentru folosirea informatiilor afisate pe Website sau a Serviciilor prestate. Raspunderea este limitata strict la pretul platit pe respectivul Serviciu.

Diverse

Societatea isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document de Termeni si Conditii (ex.: pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei, sau al serviciilor furnizate de Societate).

Pentru orice observatie, sesizare sau problema legata de Astromagia.ro te rugam sa contactezi echipa noastra folosind fomularul de contact, sau adresa de email contact@astromagia.ro.